lördag 30 juni 2007

Hata kurvan!

IKEA-besöket från helvetet. Fast hallå, vad kunde vi vänta oss – nyinvigning (som de kallade ”Älska kurvan” – förmodligen för att inte skrämma bort republikanerna) OCH lönehelg. Men Peters familj var här och eftersom vi därmed hade tillång till bil valde vi att inte tänka på de små detaljerna.
När vi efter ca tre timmar äntligen bestämt oss för vad vi ville ha visade det sig förstås att varenda grej vi hade tänkt köpa var slut:
*Hyllsystem Gorm till källarförrådet (eftersom flera byggt in sina källarförråd i metall tror jag förstås att där försiggår idel skumraskaffärer – den här parentesen hade verkligen ingenting med själva inlägget att göra) - vårt nuvarande system går ut på att kasta in så mycket som möjligt på hög och hoppas på att det inte rasar. Varför hamnar vi ALLTID i den lägenhet som har husets minsta källarförråd?
*Nytt stort skötbord – vår kicker till son har nämligen sparkat det gamla sönder och samman, dessutom är det för litet.
*Ett pyttelitet skrivbord med tillhörande stol till Rufus – fullständigt onödigt eftersom Rufus inte ens kan sätta sig upp själv än, än mindre lydigt sitta vid ett litet skrivbord och pyssla.
*Ett litet staffli till Rufus där han kan stå och rita. Fast han kan inte stå än.

Allt vi kom hem med var den här pipmuggen - notera pingvinens s/m-mössa i gummi:

pingvin2

Inga kommentarer: