söndag 12 november 2006

Att stoppa en raket i röven

Jaha, så kom den då tillslut. Nej, inte ungen – vinterkräksjukan (eller vad det nu var). Pets hade dessutom lyckats hyra en Bukowskifilm där Matt Dillon spydde hela tiden som vi satt och kollade på när det drog igång. Fyfanfyfan! Fast idag har jag mått okej igen.

Dagens bästa nyhet måste ändå vara den om ljushuvudet som kom på att han skulle avfyra en raket ur röven – inspirerad av Jackass. Nu har han två hål där bak och säger att det känns som om han har ätit extremt stark curry. Filmbolaget bakom Jackass-filmerna är bekymrade och säger att de överväger att skriva tydligare varningstexter på sina filmer. Men hallå! Är man så vansinnigt blåst att man stoppar upp en raket i röven och tänder på, då får man faktiskt skylla sig själv – oavsett vad man har blivit ”inspirerad” av (detta f.ö. skrivet av kvinnan som en gång i tiden stoppade ner en skruvmejsel i en igångsatt brödrost – ”för att se vad som skulle hända” – och jag behövde inte ens titta på Jackass för att få det infallet).

Läser f.n. Snabba Cash av Jens Lapidus – mest för att Stig Larsson helt otippat tokhyllade den i Expressen. Kokssnortare vid Stureplan och Stockholms undre värld – fast än har bara Skärholmen bara figurerat för att en kokslangare har ett Shurgardförråd här. Eftersom jag dels läste den här boken, dels såg på Hombres när vks bröt ut kommer en betingad reflex göra attjag för evigt förknippar brats med spyor. Shit happens.

Inga kommentarer: